top of page

Ontdek de voordelen van gerecyclede cadeauverpakkingen

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023gerecyclede cadeauverpakking van karton

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk aspect in ons dagelijks leven. Ook bij het inpakken van de leuke kadootjes kunnen we een steentje bijdragen aan een beter milieu. In dit artikel gaan we dieper in op het gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen voor je bijzondere kadootjes. Draag jij ook bij aan een duurzamere wereld?


Gerecyclede verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van hergebruikte grondstoffen, zoals papier, karton en plastic. Ze zijn net zo stevig en mooi als traditionele materialen, maar hebben een veel kleinere ecologische voetafdruk. Doordat INNERGURUGIFTS kiest voor ‘echt’ gebruikte verpakkingen, verminderen wij de hoeveelheid afval en helpen wij met onze bijdrage de natuurlijke hulpbronnen te behouden.


Wij gebruiken echt de verpakkingsmaterialen ontvangen van bijvoorbeeld onze leveranciers en maken creatieve mogelijkheden hiervan om jou gekochte kadootjes op een uniek en milieuvriendelijke manier (verzendklaar) te verpakken. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd genieten van prachtig ingepakte cadeaus.


INNERGURUGIFTS kiest daarom voor duurzaamheid ook in de verzendmaterialen die meestal meteen de weg maken naar een papiercontainer en maakt van het inpakken van de leuke kadootjes hiermee een bewuste keuze. Wij gaan voor gerecyclede verpakkingsmaterialen en cadeauverpakkingen en dragen bij aan een groenere toekomst!


Het gezegde: Don’t judge a book by its cover is bij ontvangst van je bestelling van toepassing, maar de pareltjes zitten binnen in, te wachten om een glimlach op je gezicht te toveren.

Live your Life Beautifully!


Ben je benieuwd in welke verpakking je bestelde kadootjes aankomen?

Ga snel shoppen en draag bij aan een betere leefomgeving.

Elke verbetering is er een!Liefs,

Angelic & Sandra9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page