top of page

Store Policy

Customer Care

Winkelen voor een geliefde, een familielid, een collega of gewoon voor jezelf? Blader door onze site om alles te vinden wat je nodig hebt om een glimlach op het gezicht te toveren of jezelf te verwennen. Als je niet meteen vindt wat je zoekt, kom dan regelmatig terug. Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld.

 

Heb je een vraag?

Wij staan voor je klaar.

Je kunt ons snel via de mail bereiken:

info@foryourinnerguru.com

 

Wij geloven dat verandering begint bij jezelf, dit is een van de basisbehoeften voor onze (en de volgende) generatie om geluk te verspreiden over de hele wereld.

Met onze ‘brand’ kunnen we invloed uitoefenen op anderen om hun manieren en het perspectief om het bewustzijn te veranderen, zodat men meer bewust wordt van zichzelf en zijn leefomgeving.

For your INNERGURU is in 2018 opgericht en de twee INNERGURU’s achter het merk ‘for your INNERGURU’ zijn twee enthousiaste en ambitieuze zussen.


“Ons doel is om bijzondere, mooie producten neer te zetten die je het gevoel geven van geluk en verwondering, waardoor je wordt verrast en meer…”

 

Zij geloven erin dat dagelijks gebruikte producten met een bijzondere boodschap de INNERGURU in jezelf wakker maken. Doordat hun expertises elkaar goed aanvullen, zorgen zij voor een perfecte balans.

Privacy & Safety

Bestellen bij innergurugifts.com is veilig, gemakkelijk en snel dankzij onze beveiligde betaalmethodes. Betaling via IDEAL is een vertrouwde betaalmethode!

Jouw persoonlijke gegevens worden alleen door ons gebruikt en worden niet aan externe partijen doorgegeven. Alle persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Je ontvangt bij iedere bestelling een bericht van ons via de mail. Wij versturen alles met een Track&Trace code, zo kun je altijd je bestelling volgen.

Wholesale Inquiries

Wil je onze producten opnemen in je assortiment? 

Dat kan!

Mail ons je winkelnaam, KvK- en BTW-nummer (info@foryourinnerguru.com).

Wij nemen contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Payment Methods

BETAALMETHODES

- IDEAL
- BANKOVERSCHRIJVING

bottom of page