top of page

VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzendkosten

Nederland:

Alle producten van for your INNERGURU worden bezorgd met Post NL incl. Track & Trace. De standaard verzendkosten variëren vanaf €4,10 (brievenbuspakket)  tot €5.95 voor bestellingen binnen Nederland tot €50,00.

Bestellingen vanaf €50,00 worden binnen Nederland gratis bezorgd.

Woon je in Tiel? Dan heb je geluk! Wij komen het gratis bij je afgeven.

België:

De standaard verzendkosten zijn €13,00 incl. Track & Trace voor bestellingen naar BelgIë tot 2 kilo.

Bestellingen vanaf €150,00 worden naar België gratis bezorgd.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Bestellingen worden zo snel mogelijk door for your INNERGURU verstuurd. Je ontvangt je pakje binnen twee a drie werkdagen. Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden. In geval van een feestdag, anders dan het weekend, wordt je bestelling de dag daarna verzonden.

Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Tijdens feestdagen kan het door drukte zelfs langer duren.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden verzonden in een zo goed mogelijk passende (brievenbus)doosje en met zo weinig mogelijk opvulmateriaal, dus minder afval. Het opvulmateriaal dat wordt gebruikt is zo veel mogelijk van papier. 

 

For your INNERGURU is altijd een voorstander van less is more. Weinig gebruik van plastic en onnodige inpak materialen. We willen natuurlijk nog wel een uitnodigend product op de markt zetten. Vrees niet, daar gaan we niet aan tornen. Wel gaan we ons inzetten voor het recyclen van inpak materiaal. Je kunt daarom zo maar je bestelde product(en) in recyclede materiaal aantreffen.

Toch geen glimlach op je gezicht?

Uiteraard willen wij van for your INNERGURU dat je als klant tevreden bent met onze producten.

Mocht je na ontvangst van de producten besluiten van je aankoop af te zien, dan kun je deze, mits ongebruikt op eigen kosten aan ons retourneren. Indien een retourpakket niet aankomst dien je een verzendbewijs te kunnen overleggen. We kunnen het anders niet verwerken!

 

Je hebt hiervoor veertien dagen bedenktijd, deze gaat in op de dag dat je de producten ontvangt. Neem voor je de producten terug wilt sturen, eerst contact met ons op via info@foryourinnerguru.nl, zodat we je kunnen informeren over de procedure.

 

Let op:

Alle zeepjes/geurblokjes/kaarsen kunnen wij niet retour nemen in verband met hygiënische redenen ongeacht of deze wel of niet geopend zijn.

 

Vergeet niet je factuur aan het pakket toe te voegen zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is.

Wanneer wij de door jou terug gestuurde artikelen hebben ontvangen zullen wij overgaan op terugbetaling.

 

Artikelen kunnen binnen 14 dagen worden terug gestuurd naar ons hoofdkantoor. 

for your INNERGURU, Medelsestraat 24, 4005 VC  TIEL

 

Wanneer wij de door jou terug gestuurde artikelen hebben ontvangen zullen wij overgaan op terugbetaling.

Wanneer je er voor hebt gekozen om te betalen via iDeal/Overschrijving via IBAN zullen wij het bedrag retour overmaken naar hetzelfde rekeningnummer waar wij de betaling van hebben ontvangen. 

bottom of page