top of page

UNIEKE ENERGY CATCHERS


Wij van INNERGURUGIFTS hebben weer een bijzonder kadootje gevonden voor jezelf of voor een ander. Als je mindful bezig bent, spiritueel of gewoon op zoek bent naar cadeauartikelen met een positief verhaal ervaar de schoonheid van onze Energy Catchers.

Stap binnen in de betoverende wereld van onze nieuwe Energy Catchers! Deze prachtige blikvangers zijn ontworpen om jouw ruimte te transformeren tot een plek waar je je thuis voelt, geborgen en volledig op je gemak. Echt een unieke eyecatcher voor elke ruimte.


Elke streng is met zorg samengesteld, met elementen die met de hand zijn gemaakt door vakmensen en geleverd door moeder natuur zelf. Samen vormen ze een unieke Energy Catcher die jouw energie aanvult met precies wat je op dat moment nodig hebt. Elke streng is een kunstwerk op zich, met schitterende elementen die liefde en positieve energie uitstralen. Elke Energy Catcher heeft een speciale ceremonie ondergaan, waarbij ze zijn blootgesteld aan de natuurlijke energieën om ze te voeden en te activeren. 

Deze waardevolle ontwerpen zijn gemaakt om je innerlijke geest en gevoel te prikkelen. Laat je betoveren door het mysterie en de magie die samenkomen in onze Energy Catchers. Ontdek het zelf en laat je meevoeren naar een wereld vol positieve energie en harmonie! Aan deze Energy Catcher hangt een heel lief geluksolifantje welke je geluk brengt en jou fijne energie en kracht geeft.

Iedere Eenergy Catcher is makkelijk op te hangen en brengt meteen sfeer aan de ruimte. Relax en ontdek de verschillende materialen die gebruikt zijn.

Live your life beautifully,
liefs,
INNERGURUGIFTS

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page