top of page

Vakantie: tijd om betoverende plannen te maken voor originele sinterklaas-en kerstcadeau ideeën

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023Giftbox Relax met 3 handgemaakt zeepjes. De verschillende geuren van de zeepblokjes zijn geproduceerd in Nederland.
Giftbox Relax met 3 handgemaakt zeepjes

Tijdens onze vakantie hebben we de gelegenheid genomen om te mediteren, tot rust te komen en diep na te denken. We hebben gereflecteerd op onze reis tot nu toe en zijn nog meer geïnspireerd geraakt om onze klanten te verrassen. We zijn opgeladen, powerful, happy & chill!


We geloven dat schoonheid en vreugde in de kleine dingen zitten, en dat is precies wat we willen delen met jullie.

Terwijl we ons langzaam klaarmaken om de nieuwe plannen uit te werken komt de herfst, Sinterklaas en Kerstmis iedere dag dichterbij. Wij maken alvast plannen voor jouw Sinterklaas- en Kerstcadeau's. Kijk op onze webshop voor verschillende, bijzondere en originele Sinterklaas-en Kerstcadeau ideeën.

Wij nodigen je uit om onze collectie te bekijken en laat je inspireren door de verschillende eigenzinnige verrassingen en vind de perfecte items om jezelf of je dierbaren te verwennen.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze INNERGURUGIFTS gemeenschap. Blijf op de hoogte van onze mooie cadeau artikelen via onze blog, insta stories of volg ons op Facebook.

Veel liefs en betovering,

Angelic & Sandra

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page